Hösten och vinterns skönhetstrender verkar ha lite av en identitetskris, men på bästa möjliga sätt! Trenderna som visades upp under modeveckorna kompromissar inte. Är det naket och naturligt som gäller eller vågat och neon?

Som tur är för alla skönhetsfantaster där ute så kom designerna om att vara oense och två helt olika trender smiddes samman för att tävla om uppmärksamheten från alla sminkälskare i hela världen.

Oavsett om du gillar att hålla dig nere på jorden eller föredrar en höggalaktisk känsla, upptäck de överaskande, gåtfulla och viktiga trenderna för säsongen höst/vinter 2018 nedan!

Läs mer: Lär Dig Själv Att Applicera Mineralsmink som Ett Proffs!

 

Sminktrender Höst/Vinter 2018

 

 Foto: Cosmopolitan

 

Aprikosrosa Rouge

Glöm den djupa bronzen som du använder på sommaren. Höstens 2018 sminktrender handlar om aprikosfärgade nyanser.

I takt med säsongens naturliga humör värmde designerna upp modellernas ansikten med jordartade toner. Inte helt solbrända och inte riktigt rosa, den främsta skuggan för säsongen är aprikos.

Häng med i trenden och shoppa rouge här.

 

 

 Foto: Cosmopolitan

 

Silver

Silver är den gåtfulla av ädelmetallerna och framkallar en bild av övernaturligt. Silver fångar solens ljus och skapar ett förtrollande och fascinerande utseende.

Om du vill vara trendig i höst så är det silver i ögats inre vrå som gäller. Där hjälper silvret till att främja en blick av vakenhet och skapar dimensioner.

 

 

 Foto: Cosmopolitan

Dekonstruerad eyeliner

För kvinnor som gillar att hålla sina linjer enkla och sina ögon definierade så lockar höstens trender. Läckra, noggrant markerade ögon är stort den här säsongen.

Med hjälp av eyeliner kan du konstruera ögonen och definiera dess naturliga form. På Coach skapade man en skarp och sofistikerad siluett med hjälp av eyeliner.

Shoppa eyeliner här och bered dig på att dra blickar till dina ögon i höst!

 

 

 Foto: Cosmopolitan

Glitter och skimrande ögonskugga

Glitter är en ren njutning och bjuder in till festligheter och förgyllda nätter. Vi älskar att använda glitter för att omfamna de kallare månaderna.

Låt lite glitter liva upp din vardagliga sminkning eller använd det som en enkel lösning när du vill förvandla din blick från dag till natt. Oscar de la Renta visade upp skimrande lila sjöjungruögon som en kommande trend 2018.

Läs mer: De 15 Bästa Ögonmakeup Tipsen för Nybörjare

 

 

 Foto: Cosmopolitan

Vinläppar

Om stämningen i september skulle vara en nyans, så skulle det definitivt vara vin. Vinet är humörsfullt, gåtfullt och övertygande. Det lockar till sig mystik och intriger är ytterst lustfylld för de kallare månaderna.

Vinfärgade läppar ser fantastiskt spännande ut tillsammans med mörka ögon och röriga lockar men de är också eleganta när de paras ihop med naken hud och osminkade ögon.

Shoppa höstens nyans på läppstift här.

 

 

Vilken sminktrend ser du mest fram emot i höst?

 

Sminktrender, sminktrender hösten 2018, hösttrender, vintertrender, sminktrender vintern 2018, sminknyheter, hur sminka sig på vintern, hur sminka sig på hösten