Vill du lära dig hur du ska applicera rouge för att framhäva just din ansiktsform? I den här guiden får du hjälp att applicera rouge på rätt sätt för just dig.

Vart applicera rouge, hur sminkar man rouge, rouge tips, sminktips, bästa rouge positionen, ansiktsform

Lär Dig Applicera Rouge På Din Ansiktsform

Vi älskar rouge. Inte bara för dess förmåga att lysa upp din hud, utan för att när den används strategiskt så kan den hjälpa till att skapa kontur och forma ditt ansikte.

Men visste du att du bör anpassa din sminkrutin efter vilken ansiktsform du har?  Vi har alla unika ansiktsformer som kräver en strategisk applicering av rouge för att skapa balans och framhäva våra bästa ansiktsdrag.

Den här rouge appliceringsguide för att hjälpa dig att få ut alla fördelar som rouge bär med sig så att du kan se så bra ut som möjligt!

Läs mer: Lär Dig Själv Att Applicera Mineralsmink som Ett Proffs!

 

 

Ansiktsform: Rund

Använd rouge för att balansera ansiktet genom att applicera rouge uppåt längs kindbenet och mot tinningen.

 

Ansiktsform: Kvadrat

Rouge kan hjälpa till att mjuka ett kvadratiskt eller vinklat ansikte. Börja med att applicera rouge under kindbenet och bygg ut mot hårlinjen.

Läs mer: Guide: Vilken Sminkborste Du Ska Använda Till Vad

 

Ansiktsform: Oval

Ovala ansikten är ganska geometriska, så det är lätt att leka med rouge. Applicera rouge på dina äppelkinder och se till att du fortsätter uppåt hela vägen till tinningen.

Tips! När du ler ser du var dina äppelkinder är. Börja applicera rouge där eftersom det är där som du först blir röd naturligt när du till exempel är ute i kylan eller rodnar.

 

Ansiktsform: Hjärtformad

För att skapa balans, använd rouge för att hjälpa ansiktet att visas mer kvadratiskt. Börja med att applicera rouge under dina äppelkinder och fortsätt sedan svepa uppåt mot örat.

 

Du hittar alla våra silkeslena rouger här. 

 

Vilken ansiktsform har du?

 

Rouge guide, ansiktsform, hur sminka sig efter ansiktsform, hur sminkar man rouge, bästa rouge tipsen